keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

39. Alkuvuosi

Vuoden alussa sain uuden remppahevosen, suokitamma Elon Oikun. Oikku oli ollut edellisenä keväänä sisäänratsastettavana opistolla, mutta sen jälkeen lähinnä maastoillut. Alkuvaikeuksien jälkeen meillä alkoi sujumaan todella hyvin ja parin päivän päästä Oikku hyppäsi ensimmäistä kertaa ratsastaja selässä! Oikku kehittyi ihan valtavasti ja kiinnyin siihen kovasti, mutta se lähti noin kuukausi sitten takaisin kotiin. Sen jälkeen minulla ei olekkaan ollut remppahevosta, sillä olin itse kuukauden poissa pelistä keuhkokuumeen vuoksi. Ensiviikosta lähtien remonttihevosenani on taas vanha tuttu käpy, jonka kanssa tähtäämme sen omistajan toiveesta laatuarvostelukarsintoihin, jännää!
talli(asuntola)kissa Miisu♥

Sena on edelleen A-hevoseni, ja tähtäämme ensi viikolla kisanäyttöön, ohjelmana heA:1. Eli siis mun ensimmäinen heA ikinä! Apua.. Sena on nyt ollut ihan ok ratsastaa, viime viikolla se oli kaksi päivää todella hyvä ratsastaa, tällä viikolla se on ollut vähän jännittynyt ja kiireinen.

Eipä tässä kummempia ole tapahtunut, toivottavasti saan jonkun tässä joku päivä kuvaamaan ratsastustani niin saisin tännekkin jotain materiaalia..


lemppariponi, sulo♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti